КАЛЕНДАР НА СПОРТЕН КЛУБ „МАНИАК“

Връзка с нас

Ще се радваме да се свържете с нас, за да Ви предоставим повече информация относно нашите прояви. Благодарим предварително!

Съобщението е изпратено. Благодарим Ви! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Съобщението не беше изпратено успешно. Моля, опитайте по-късно или ни се обадете на посочените телефони.

Запазване на часове: по телефон или е-мейл.
Часовете на индивидуалните тренировки, смесените и индивидуалните курсове са по Ваш избор според нашия график.
Часовете на курсовете с група единствено са фиксирани – 18.30 – 20.30ч.
Заплащане: Часовете се резервиват чрез предплащане. Клиентът е длъжен да уведоми поне 6 часа преди началото на проявата за своето отсъствие, ако има такова.
При записване на участие, желаещите превеждат съответната такса, като посочват в превода за коя проява и за колко души се отнася плащането, по банкова сметка:

БАНКОВА СМЕТКА:

СК – МАНИАК ЕООД

IBAN: BG71FINV91501017156077

Първа Инвестиционна Банка

Преводът на таксата за участие се счита за записване и без да е нужно обаждане в случай, че не можете да разговаряте. След като получим превод на сумата, ще се свържем с Вас, за да уговорим началото на курса, тренировката или проявата. Ако нямаме Вашите координати, но сте ни платили, то считайте за 100% уговорена срещата ни в обявения час и място.

При отказ от участие от страна на участника извън срок пари не се връщат. При неподходящи климатични условия или резки промени във времето (бури, силни дъждове и снегове и др.), курсовете на скали не се отменят, но се отлагат.
Очакваме Ви да дискутираме всички организационни детайли по програмата, която сте си избрали!
Успех!